Toepassingen

 1. Smart Payment Solutions

  Met de betaaloplossing Ping.Ping beschikt u over een online betaalsoftware.
  De gebruikers kunnen hun saldo opladen met verschillende mogelijkheden en hun saldo en transacties raadplegen. De gebruiker voert zijn betalingen uit op een contactloze wijze, waardoor de betaling zeer snel gaat en tevens gelinkt is aan de gebruiker. De verwerking van de betaling is real time.

  De online betaalsoftware kan gekoppeld worden aan de kassa’s van de catering, de administratie, andere kassa’s, drankautomaten, snoepautomaten, koffie machines, kopieertoestellen, online reserveringssoftware of online bestelsoftware, etc. U heeft een volledig digitaal overzicht van alle transacties op uw toestellen.

  Er kan gewerkt worden met het "Follow Me" principe, een willekeurige printer of kopietoestel en dit op elk moment, vanop elke locatie en vanaf ieder toestel. Tevens kan u opteren om een budget toe te kennen voor uw interne medewerkers en/of om kosten aan te rekenen en dit zowel vanaf overschrijding van het budget of onmiddellijk. U kan eveneens bepalen hoeveel gratis fotokopie's er mogen worden genomen of vb 1 koffie gratis geven en betalen vanaf de 2e koffie.

  Met de module online betalen beschikt u als administrator over een real time en volledig gedetailleerd overzicht van alle verkopen/betalingen en dit per verkooppunt, per gebruiker, ...
  U kan tevens uw facturatie automatisch laten afrekenen met Ping.Ping waardoor u enkel een factuur “betaald” dient te bezorgen aan de gebruiker.